De KCM van de NVAEGZ is een show alleen voor de kortharige Sennenhonden. Traditiegetrouw een tentoonstelling waar beduidend meer honden aan deelnemen dan aan een ‘reguliere’ hondenshow.  Ook dit jaar was dat het geval, en meer honden betekent meer ‘concurrentie’. Desalniettemin een indrukwekkende lijst voor de Warme Nestjes.

In de open klasse Entlebucher teven kregen Silke en Rientje uit ’t Warme Nest de 1e en 2e plaats. Dank Eric en Marij voor het voorbrengen! Silke moest het daarna opnemen tegen de winnaressen van de andere klasses en werd gekozen tot Beste Entlebucher teef om vervolgens te winnen van de beste Entlebucher reu. Silke is het derde Warme Nestje dat zich Clubwinnaar mag noemen.

Bij de Grote Zwitsers waren, naast meerdere nakomelingen van Karel, onze Kees (Yuma Karantanska) en Toos van de partij. Kees kreeg een Uitmuntend net als Toos en haar zus Trijn. Toos werd vervolgens  beste  jeugd  Grote  Zwitser. En of dat niet mooi genoeg was, werd ze gekozen tot Beste Jeugdhond van de dag.

We zijn heel trots op de resultaten van onze fok!