Op 10.05.2017 is ons K-nest geboren. Vader is de Amerikaanse, in Slovenië woonachtige Aegis Boston Karantanksi en moeder is onze Sien (Nederlands, Belgisch en Luxemburgs Jeugdkampioene, Jeugdwinster 2013, BOS Clubmatch 2014, BOS Crufts 2015,  Nederlands, Luxemburgs en Internationaal Kampioene Arsien Karantanska).

Met de komst van het K-duo ging onze lang gekoesterde wens in vervulling: pups van Sien. Maar terwijl Karel en Klasien kort na de geboorte biest bij mama drinken, merken wij dat Sien’s buik te gespannen is. In allerijl gaan we met haar naar de dierenarts waar een maagtorsie Sien fataal wordt. Wij kunnen niet beschrijven hoeveel verdriet dit met zich mee heeft gebracht.

Tot ons grote geluk bood Yvonne Schoeber, van kennel ‘Van de Dovondolin’, al op de sterfdag van Sien aan dat haar Molly, die een paar dagen daarvoor bevallen was, als pleegmoeder voor Karel en Klasien kon fungeren. Dat aanbod hebben wij dankbaar en met twee handen aangenomen. Dankzij Molly, Yvonne en Carol heeft ons duo het niet alleen gered, maar zijn het sociale Grote Zwitsers geworden waar we intens van genieten. Hun inspanning is onbetaalbaar voor ons.

Karel

Klasien