Het lag in onze bedoeling om een pup van Klasien uit ’t Warme Nest aan te houden. Maar in plaats van een nest kreeg ze baarmoederontsteking en die moest verwijderd worden om Klasien te kunnen behouden.

Gelukkig is Klasien’s broer Karel uit ’t Warme Nest succesvol in de fok, en was er een kans om onze eigen lijn terug te krijgen. Begin 2021 kreeg Karel samen met Holly van de Vooroever pups. We waren we zo gecharmeerd van deze combinatie dat we Holly’s fokker en eigenaar, Marcel Doodeman, gevraagd hebben of we een teefje uit dit nest mochten hebben. Gelukkig zie Marcel ja waarna Inca van de Vooroever, wij noemen haar Wies, ons leven en roedel kwam verrijken.

Inmiddels is Wies oud genoeg om de voor de fok benodigde gezondheidsonderzoeken te doen. Ze is HD, ED en OCD vrij en haar ogen zijn vrij met uitzondering van distichiasis. Een gezonde dame die hopelijk in 2023 de Warme Nest Grote Zwitser lijn zal voortzetten.

3 maanden oud
9 maanden oud
18 maanden oud