Grote Zwitser teef Kees, je leest het goed een meisje, mag sinds 1 september mee doen in de Jeugdklasse van hondenshows Wij waren natuurlijk benieuwd of de keurmeesters haar zo mooi en rastypisch vinden als wij. En dat is het geval.

Drie shows achter elkaar wordt Kees beoordeeld met een Uitmuntend en gekozen tot beste GZ Jeugdteef. Vandaag, de derde keer, op de prestigeuze Winnershow. Hierdoor behaalde Kees niet alleen de titel Jeugdwinster 2024 maar ook Nederlands Jeugdkampioene.

 

Complimenten aan Wendy, Kees’ mede-eigenaresse en thuis, die haar zo goed verzorgt en in conditie houdt dat dit over Kees geschreven werd:

  • Jonge krachtige teef, prima lichaamsverhoudingen, zeer mooi hoofd met prima schedel /expressie en snuit, goede hals en rugbelijning prima hoekingen, goed lichaam, correct front, prima voeten, prima bone en gespierd, prima vacht, correct gedragen staart stuwend gangwerk.
  • Nice head and expression, correct bite, good eye shape and colour, well placed ears, strong neck, good topline, croupe and tailset, good spring of rib, good front and rear angulation,g ood bone and feet. Sound coming and going. Moves with good reach and drive.
  • Excellent type, good size excellent proporitons, good strong bone, excellent angulations, good movement and temprament.