In 2007 verwelkomden we Lotte, Charlotte vom Saarnberg, in ons gezin, roedel en hart. Achteraf bezien hebben we ons onvoldoende gerealiseerd wat voor soort hond we met een Entlebucher in het algemeen, en Lotte in het bijzonder, in huis haalden. Maar oh, wat heeft ze ons een hoop gebracht.

Lotte is een heel bijzonder hondje. Niet alleen als founding bitch van onze Entlebucher fok die ze startte met een nest van maar liefst 11 pups. Maar ook als uniek maatje van onze oudste zoon heeft Lotte haar sporen verdiend.

Vandaag wordt Lot 13 jaar en dat in heel goede gezondheid. (De dierenarts heeft ze de afgelopen vijf jaar maar twee keer gezien want vaccineren doen we deze oude dame niet meer). We hopen dat ze nog lang van het leven mag genieten en wij van haar!

Als vertederend pupje bij de fokker

Ook op ruim 12-jarige leeftijd nog steeds in voor een spel met de stok.