Al vanaf ons eerste nestje in 2009 organiseren wij voor ieder nest een reünie. Wij willen immers graag zien wat er van ‘onze’ hondjes geworden is, en de eigenaren vinden het leuk om de broers, zussen en mams terug te zien.

Heel bijzonder vinden we het dat hondenfotograaf Maud Velders vanaf 2009 van ieder nest niet alleen de pups fotografeert, maar ook bij alle reünies aanwezig is. Drie van de vier foto’s hieronder zijn dan ook van haar hand.

De reünie plannen we in het begin van de pubertijd zodat we een beetje bij kunnen sturen, als we denken dat dat nodig is ;-). Afgelopen weekend was het dan ook tijd om de N-meiden en O-tjes terug te zien. En wat hebben we genoten: van het feit dat alle vier de Grote Zwitsers en hun papa Brigo er waren, dat alle 9 Entlebuchers van de partij waren, dat het droog en zonnig was, maar vooral dat alle honden gezond en happy zijn, en dat hun eigenaren heel blij met ze zijn.